Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W dniu 13 stycznia roku pańskiego 2011 pojawił się w dzienniku zdarzeń następujący zapis: Poziom Data i godzina Źródło Identyfikator zdarzenia Kategoria zadania Błędy 2011-01-13 22:53:14 Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing 2 Sesja Uruchomienie sesji "Circular Kernel Context Logger" nie powiodło się z powodu następującego błędu: 0xC0000035 Nieco zdumiony Belfegor, postanowił przesłuchać Google, co wie w tej sprawie. Dowiedział się, że należy zmienić nazwę pliku w katalogu c:\Windows\Panther\setup.etl na setup.old i wykonać ponowne uruchomienie komputera. Ale nigdzie nie dowiedział się, co powoduje taki zapis. Jeśli ktoś może udzielić informacji co powoduje błąd - będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Z tego co ja znalazłem u wujka googla to pomaga odznaczenie w połączeniu netowym IPv6 jest to coś z tym związane. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie pamiętam czy miałem IPv6 odznaczone przed trzynastym Ponoć dotyczy to również hibernacji. Mam u siebie wyłączoną. Może lepiej włączyć na lapku? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Lapek to specyficzne urządzenie, funkcja hibernacji jest w tym wypadku często gęsto wykorzystywana, czy będzie i dla Ciebie przydatna? Musisz sam ocenić. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nigdy z tego nie korzystam. Kończę prace, wyłączam sprzęt, zamykam klapę i tyle. Czasem tylko jak nic nie robię, po kilku minutach wyłacza się monitor (zasypia), klikam i jest obraz. Znaczy się, wybudzam go z uśpienia. Dobrze myślę z tym budzeniem? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Na aktywnym samym pulpicie klikasz myszką w wolne miejsce. Wciskasz F1 i w polu szukania pomocy dziubiesz Hibernacja. Poczytaj a wszystko będzie Ci wiadome. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W profilach zasilania możesz sobie ustalić reakcję na przycisk wyłącznika, zamknięcie klapy i takie tam. Czasem tylko jak nic nie robię, po kilku minutach wyłacza się monitor (zasypia), klikam i jest obraz. Znaczy się, wybudzam go z uśpienia. to akurat to jest wygaszanie samego ekranu, no chyba że właśnie w zaawansowanych ustawieniach masz usypianie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Na aktywnym samym pulpicie klikasz myszką w wolne miejsce. Wciskasz F1 i w polu szukania pomocy dziubiesz Hibernacja. Poczytaj a wszystko będzie Ci wiadome. Poczytałem - dobrze myśle. Komputer chodzi stale na zasilaniu. Nie musze korzystać z hibernacji. Jeśli to może być przyczyną zapisu w dzienniku, całkiem mozliwe że ja jestem powodem. Czasem odłącze zasilanie na noc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi