XkkroninX Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam planuję przenieść system z xp na win7 i przyznam komputer to staruszek i mam taką prośbę czy mógłbym prosić o sterowniki do urządzeń które podam bo szukałem ich przez 2 h i nic tylko na xp. W załączniku screen z menadżera. Proszę nie piszcie wymień to wymień tamto bo to jest komputer siostry (9 lat) która używa go tylko do przeglądania internetu a chcę zmienić system licząc na poprawę szybkości bo system nie był zmieniany od kilku lub kilkunastu lat. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pobierz HWinfo i daj obrazek który pojawi sie po uruchomieniu programu. http://www.hwinfo.com/download.php Odnośnik do komentarza
XkkroninX Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wstawię jutroEdit: Jak uruchamiam HWiNFO to komp się resetuje (przypadek w nowej, starszej wersji)(portable i zainstalowany).Mogę podać screena z CrystalDiskInfo - bo to działa. Napisz co potrzebujesz to podam.Płyta główna: Asus M2M-MX (X Series) Prosesor: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01 GHz Ram: 2,37 GB Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Możesz zainstalować W7. Troche mało ramu. To że nie ma sterowników na stronie Asusa, nic nie oznacza. Płyta jest oparta na chipsecie Nvidia i na stronie producenta są sterowniki. Jak będzie brakować sterów do kart sieciowych czy audio to poszukamy osobno. Odnośnik do komentarza
XkkroninX Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Spoko dzięki Edit: Problem płyta nie uruchamia bootowalnego pendrive (jest dobrze ustawione) spróbuję tego www.youtube.com/watch?v=9_BVQ7_Pa0I i napiszę czy się udało. Edit2: Uruchamia się instalator win7 ładowanie plików... A potem tylko tło Edit3: Udało uruchomić USB normalnie ale nadal widzę tło jest opcja że to przez monitor bo to jest ta Stara skrzynka a nie monitor płaski Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi