karol995 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, Ostatnio co jakiś czas po uruchomieniu komputera pasek zadań jest nieaktywny, natomiast ikony na pulpicie mogę normalnie otworzyć. Dopiero po ponownym uruchomieniu komputera lub wylogowaniu się za pomocą skrótu klawiszowego i ponownym zalogowaniu wszystko jest normalnie do czasu aż ponownie pasek zadań jest nieaktywny. Sformatowałem system i postawiłem go na nowo, a dalej jest to samo. Zmieniłem myszkę, nic nie dało, touchpadem również nie można nic zrobić. Dodam też, że w eksploratorze Windows nie mogę utworzyć nowego pliku tylko po kliknięciu PPM, i najechaniu na opcję "Nowy" widoczna jest tylko opcja "Folder". Na pulpicie natomiast normalnie mogę utworzyć plik tekstowy itd. Załączam raporty z FRST i GMER'a. Pozdrawiam FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Na początek odinstaluj wszystko od AVG i sprawdź jak funkcjonuje system. Odnośnik do komentarza
karol995 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wydaje mi się, że to nie to wina antywirusa. To samo było jak nie miałem zainstalowanego antywirusa, wcześniej Comodo, teraz AVG. Za każdym razem to samo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi