Skocz do zawartości

Nie mogę wejść na stronę logowania w banku

markym

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj nie wczytuje mi się strona logowania w mBanku na jednym komputerze ani na FF ani na IE

Jest to jedyna strona która nie działa na tym kompie. Co ciekawe w tym samym czasie mogę ją uruchomić na innych kompach w domu, tudzież na smartphonie. 

Dzwoniłem na infolinię mBanku - kazali wyczyścić cookies i historię wyszukiwania na obu przeglądarkach co też uczyniłem. Nic nie dało. Zrobiłem jeszcze reset FF i Disc Cleanup (coś tam jeszcze mówili o plikach tymczasowych na tej infolinii) i też nic. Wczoraj zaczęło się to dość dziwnie bo strona mBanku otworzyła się normalnie (i wciąż się otwiera) ale gdy wszedłem w zakładkę zaloguj to strona do podawania nr klienta i hasła pokazała się na 1-2 sekundy a potem cała strona była biała. Dziś natomiast od razu po kliknięciu w okienko zaloguj pokazuje mi się biała strona.

Niepokoi mnie to bo przecież to strona banku (a więc kwestie finansowe) a poza tym po prostu potrzebuję wykonywać na niej operacje. Może jakiś wirusik, rootkit itp ?  A może coś z certyfikatami bezpieczeństwa?

Proszę o pomoc bo nie wiem co z tym zrobić.

Sprawa pilna.

zainstalowałem doraźnie operę i chrome (safari w ogóle nie chciało się uruchomić) i to samo - opera otwiera od razu białą stronę, a chrome za pierwszym razem otworzył stronę do logowania, za za drugim podejściem tylko białą

pzdr

m

Przesyłam logi - czy załączyć coś jeszcze? (myślałem o źródło strony albo informacje o stronie z prawokliku na tej białej stronie)

gmer.txtPobieranie informacji ...

Addition.txtPobieranie informacji ...

FRST.txtPobieranie informacji ...

Shortcut.txtPobieranie informacji ...

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...