rasa Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 cześć mam problem z tym lapkiem, rozbierałem go, wyjmowałem min baterie i po złożeniu i włączeniu nie działa wifi, karte wifi widzi, instaluje ją, jest napisane że urządzenie działa poprawnie, w połączeniach sieciowych karta jest włączona ale nie działa bocznym suwakiem próbowałem włączyć ale nic to nie daje, ma ktoś jakiś pomysł co może być nie tak...? dodam że przy rozbieraniu rozłączyłem karte, potem podłaczyłem tak jak jest na niej napisane, tzn do karty idą dwa kabelki, potem jest jakiś rozdzielacz(?) i tam ś adwa razy po trzy kabelki, jedne mi się wypieły, ale podpiąłem zgodnie z oznakowaniem, działa to tak jakby nie miał anteny Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 cały czas mam taki komunikat: funkcja sieci bezprzewodowej jest wyłączona nie swieci sie kontrolka wifi pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 mam takiego switcha jak na zdjęciu godzi o minicard, jest tam kabel czarny i szary, z kolei do karty mam podpięty biały i czarny , szary nie jest nigdzie podpięty, czy to tak powinno być? na karcie jest oznaczenie że ma byc biały i czarny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi