filipdedo Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam mam problem mianowicie dzisiaj okolo godziny 1 zaczelo mi wywalac reklamy a pozniej zaczelo mi rozsylac dziwne wiadomosci do znajomych na fb prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza
zebord37 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dołącz obowiązkowe raporty z FRST, inaczej ciężko pomóc i moderatorzy usuną wątek: Raport obowiązkowy dołączany do każdej prośby o pomoc - Farbar Recovery Scan Tool (FRST) Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Co do problemu mogę poradzić: zablokuj stronę która to wysyła lub aplikacje jaka się podstępem ukatywniła (Clickjacking / Framebusting) przeskanuj profil FB aplikacją Eset Social Media Scanner sprawdź w przeglądarce dodatki/rozszerzania i usuń nieznane: • w firefox wpisz do paska adresu about:addons • w chrome wpisz do paska adresu chrome://extensions • w operze zadzała polecenie jak z chrome przeskanuj komputer aplikacjami MBAM Free (odznacz aktywacje funkcji testowych) i skanerem na żądanie Eseta Edytowane 29 Marca 2015 przez student Odnośnik do komentarza
domiskra Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wedle zasad działu pomocy w tym miejscu mogą udzielać tylko Moderatorzy (chyba że coś się zmieniło w ciągu ostatnich paru dni). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi