serniq Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam, chciałbym się zwrócić z prośbą o pomoc z problemem na win 8.1 pro 64 bit. Ostatnio zauważyłem, że mocno pracuje wentylaor od laptopa mimo, że nie robię na nim nic szczególnego, nastepnie po sprawdzeniu obciążenia procesora okazało się, że mimo praktycznie nie robienia niczego specjalnego poziom ten utrzymuje się między 10 a 50% co bardzo mnie dziwi. Efektem jest ciągły mocny hałas wentylatora. Załączam logi tylko FRST ponieważ GMER nie chce się u mnie uruchomić ( komunikat System 32). Z góry dziękuję za pomoc Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
serniq Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Do tego czasami też dochodzi duże obciążenie dysku, mimo że nic nie dodatkowego nie robię, dodam że dysk jest SSD Odnośnik do komentarza
marcin878787 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Podaj w takim razie co tak obciąża dysk i procesor. Odnośnik do komentarza
serniq Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no jest napisane po crtl alt del ze niby eksplorator windows, no ale tego procesu akurat nie moge chyba skillowac... ? Odnośnik do komentarza
serniq Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 czy z kazji Świąt jest szansa na otrzymanie pomocy ? Odnośnik do komentarza
serniq Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 już poradziłem sobie, zrobiłem formata, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi