Ajdahoa Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 6 godzin męki . Instalowałem stery od producenta, i nic. Z płyty CD orginalej dołączonej z kartą. Nadal nie wykrywa. ASUSUEFI zainstalowałem bo wcześniej po jego zainstalowaniu nagle karta się pokazywała w managerze urządzeń. Płyta główna : AIMB-580 ( nie mogę wejsć do biosa bo ciągle od zakupu na allegro wymaga hasła którego nie mam ) Procesror Intel I-3 540 Ram 8gb Zasilacz 600 wat Pomagało instalowanie sterowników do biosa od karty ale posiadam, a jak są na necie to w dziwnym pliku f2 którego nie mogę otworzyć. Dodam pomocne screeny i log z OTL . Proszę dajcie mi promyk nadziei. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 KLIK. System Summary, Sensors,Menadżer Urządzeń. Wyjaśnij klarowniej ten wpis. Pomagało instalowanie sterowników do biosa od karty ale posiadam Kasowanie hasła BIOS - Reset CMOS zworką na płycie a najlepiej demontaż baterii na kilka minut. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi