gdmk Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Cześć.Problem jest tego typu: brat posiada laptopa ASUS x550CC i wywalił mu BS podczas pracy, to znaczy opisał to tak: "Miałem otwartą przeglądarkę, w jednej karcie włączona telewizja internetowa a w drugiej przeglądałem sobie inną stronę. W pewnym momencie laptop się zawiesił i wydał taki piszczący dźwięk i wywalił bluescreen." Laptopa kupił pod koniec grudnia 2014r. i w połowie lutego przestał mu działać touchpad. Spróbowaliśmy wszystkich możliwych sposobów, ale nadal nie działa. Poza tym nic innego się nie działo. Problem jest taki, że brat mieszka w Norwegii i mam z nim kontakt tylko przez komunikatory. Załączam plik .dmp z jego laptopa. Da się na jego podstawie coś powiedzieć o przyczynie ? http://www21.zippyshare.com/v/ARMoiMie/file.html Odnośnik do komentarza
gdmk Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ktokolwiek jest w stanie pomóc ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 On jeszcze żyje? Jeżeli tak to pokaż to: KLIK. Ale ja bym z nim udał się do serwisu na gwarancyjną naprawę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi