Leavchoock Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam, mam problem w postaci czarnego ekranu przy starcie windows 8.1, explorer się nie uruchamia automatycznie (tylko ręcznie z uprawnieniami administratora), wcześniej robiłem defragmentację, zainstalowałem duzą aktualizację do windows oraz w yłączyłem parę usług (wątpię że to ich wina). Czekam z niecierpliwością na propozycję na naprawy i pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza
Leavchoock Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ok problem rozwiazany jak narazie : odinstalowalem aktualizację kb3000850 (ponad 700mb) i wróciło do normy ; d póki nie instaluje jej spowrotem może bez niej też moge pracować na windowsie, ale domyślam się że ten explorer mogł się posypać przez programik startisback który przywraca pasek start jak w windows 7 Odnośnik do komentarza
XkkroninX Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 W innych tematach jest że właśnie startisblack to powoduje! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi