Kajetan Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 WItam, To moja pierwsza sytuacja tego typu, według regulaminu załączam logi. To co złapałem pozbawiło mnie antywirusa, przeglądarek internetowych i usuwa każdy plik instalacyjny programu antywirusowego, który próbuję uruchomić, lub choćby skopiować. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, nie mam pojęcia co z tym zrobić... Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Kajetan Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Temat można zamknąć. Wobec braku odzewu sformatowałem dysk. Odnośnik do komentarza
shiris Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Ponieważ była Panda, to to nie był wirus, tylko Panda wprowadziła felerną aktualizację, która zaczęła traktować część swoich plików i plików Windows system 32 jako malware i przeniosła do kwarantanny. Więcej na ten temat tutaj ->>http://www.theregister.co.uk/2015/03/11/panda_antivirus_update_self_pwn. Często trzeba było formatować lub przywracać do ustawień fabrycznych system. Dotyczyło to wszystkich, którzy mieli jakikolwiek produkt Pandy. Edytowane 14 Marca 2015 przez shiris Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi