Raflo0 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam mam problem z programem iSaver, który włącza dodatkowe okna przeglądarek, przekierowywując i oferując różne strony i produkty. Nie można nic zrobić, otwierając, czy zamykając okno, otwiera się kolejne... Dodatkowo zainstalowały się wyszukiwarki typu mysearch, websearch i inne..... Zainstalowany został prawdopodobnie przez dzieci, które szukają nowych gier, ich ulepszeń i rozwiązań... Odinstalowałem wszystko z panelu sterowania, zresetowałem przeglądarki, jednak problem ciągle występuje!!! Proszę o pomoc w rozwiązaniu... Załączam pliki z Gmer i Farbar Addition.txt FRST.txt gmer.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Raflo0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam dziękuję, temat juz nieaktualny. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Przedstaw co wykonałeś - jeśli sprawa była rozwiązywana na innym forum podaj link do tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi