PreliminaryMonty16k Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam wszystkich. Mam problem z laptopem i systemem Windows 7x64. System da się uruchomić, ale nie można nic zrobić. Avast pokazuje, że jest wyłączony i nie da się go załączyć, zapora również, nie można uruchamiać programów, nie działa internet. FRST udało się uruchomić, ale zawiesił się na skanowaniu. Kliknięcie w cokolwiek i próba otwarcie np. mój komputer powoduje pokazanie kółeczka, że pracuje i można czekać nawet godzinę. Próbowałem skorzystać z Kaspersky Rescue Tools - znalazł kilkaset jakiś wpisów, niby usunął, ale dalej nic się nie zmieniło. Zrobiłem skan FRST64 z poziomu WinRE Log w załączniku. Proszę o pomoc. FRST.txt Odnośnik do komentarza
PreliminaryMonty16k Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Można wywalić. Wobec braku zainteresowania szybciej będzie gdy zrobię recovery. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Przypuszczalna przyczyna zachowania to katastrofa w instalacjach antywirusowych - czynne równolegle Avast + AVG 2015. Poza tym, również są widoczne instalacje adware, głównie wpisy puste, ale są też i obiekty niewybrakowane. Log z WinRE jest mocno ograniczony. Daj znać czy temat nadal aktualny, a go pociągnę. Jeśli jednak Recovery zostało już zrobione, temat zamknę. Odnośnik do komentarza
PreliminaryMonty16k Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zrobiłem recovery. Dzięki i ja naprawdę rozumiem, że pomocy udziela mało osób, a tematów jest dużo. Po prostu nie mogłem tyle czekać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi