VideCullFide Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam . Jestem nowym użytkownikiem . Mam taki problem , Po kliknięciu w obojętnie jaki folder wyświetla mi się ''Program Eksplorator Windows przestał działać '' . Szczegóły problemu - Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: Explorer.EXE Wersja aplikacji: 6.1.7601.17514 Sygnatura czasowa aplikacji: 4ce796f3 Nazwa modułu z błędem: KERNELBASE.dll Wersja modułu z błędem: 6.1.7601.18409 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 531599f6 Kod wyjątku: 0eedfade Przesunięcie wyjątku: 0000812f Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 0a9e Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Dodatkowe informacje 3: 0a9e Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Zrobiłem logi OTL jak by ktoś mógł coś poradzić . Z góry dziękuję Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Bez zwiazku z problemem głownym Odinstaluj z panelu programów "delta" = Delta toolbar"Delta Chrome Toolbar" = Delta Chrome Toolbar Zrób logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
VideCullFide Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Bez zwiazku z problemem głownym Odinstaluj z panelu programów "delta" = Delta toolbar "Delta Chrome Toolbar" = Delta Chrome Toolbar Zrób logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Jak mam odinstalować jak nie mogę tam wejść bo pojawia się wyżej opisany problem . Masz logi tutaj 2 pliki mi się zrobiły więc dodaje obydwa ; ) Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wejdź w tryb awaryjny i spróbuj odinstalować. Możesz też kontrolnie odinstalować Kaspersky. Odnośnik do komentarza
VideCullFide Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Odinstalowałem delta tolbar i to drugie nic to nie dało problem dalej się pojawia, Pomoże ktoś inny może? Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Odinstalowałem delta tolbar i to drugie nic to nie dało problem dalej się pojawia, Pomoże ktoś inny może? W sumie to nie mam dla ciebie najlepszych wiadomości. Błąd może mieć pół miliona przyczyn i tak naprawdę nikt, szczególnie zdalnie, nie powie Ci o co kaman. Pomysłów jest kilka: - Skanowanie plików poleceniem sfc /scannow. - Ponowna rejestracja lub "podmianka" niektórych bibliotek. - Sprawdzenie pamięci RAM programem Memtest (zawsze warto, ale raczej nic w tym przypadku nie pomoże). - Reinstalacja sterowników. Poleciłbym jeden program, ale tu nie lubią firmy IOBit... . (Tym bardziej, że twój HP też nie domaga i sypie błędami) Może też, jak klikniesz F8 w trakcie startu systemu, i wybierzesz "ostatnia znana dobra konfiguracja" nastąpi "cud" i wszystko wróci do normy? Inaczej czeka Cię mozorne brnięcie przez Google w poszukiwaniu przyczyny. I lawirowanie między milionem reklam i głupich odpowiedzi... Z góry współczuję... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi