DariniO Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam,Mam taki problem, że wgl nie mogę wejść na Facebooka. Strona cały czas się wczytuje i wczytać nie może.. jakby coś blokowało. Próbowałem na innych przeglądarkach i dalej to samo. Inne strony działają oczywiście bez zarzutu. Przypuszczam, że mógł się wkraść jakiś "facebookowy wirus" i teraz blokuje tą stronę.. Prosiłbym o jakąś pomoc.Pozdrawiam. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Brak oznak infekcji. Temat przenoszę do działu Sieci. Zasady działu: KLIK. PS. W Dzienniku zdarzeń błędy uszkodzonej struktury plików: System errors: ============= Error: (03/04/2015 10:03:27 PM) (Source: Ntfs) (EventID: 55) (User: ) Description: Struktura systemu plików na dysku jest uszkodzona i nie nadaje się do użytku. Uruchom narzędzie chkdsk na woluminie \Device\HarddiskVolume1. Odnośnik do komentarza
DariniO Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Okej, już rozwiązałem problem. Temat można zamknąć bądz usunąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi