dontpanic Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam, gdy kupowałem laptop to miałem (i nadal mam) zainstalowany system windows 7. jeśli chodzi o formatowanie dysku C, to mogę go sobie formatować wielokrotnie instalując ten oryginalny windows który mam? (nie mam płyty). Podobno trzeba tylko wpisać numery które są na tylnej stronie laptopa. Ile jest w tym prawdy ? Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 nikt nie pomorze? to chociaż proszę o odpowiedź czy kupując komputer z oryginalnym windowsem mam go do pierwszego formatu? potem muszę sobie kupić kolejnego oryginała (bądź pirata?) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pokaż obrazek z zarządzania dyskami. Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 załączam screen Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 to mogę go sobie formatować wielokrotnie instalując ten oryginalny windows który mam? Możesz. Sprawdź sobie kluczyk do systemu. Inny bedzie niż ten na naklejce, tzw. klucz producenta. Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a gdzie go znajde w takim razie? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 KLIK. Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 z tyłu mam naklejkę: Windows Home Pro OA a pod spodem: Product Key. Czyli rozumiem mogę śmiało formatować Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi