fix7 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam potrzebuję zakupić PC do 1200zł komputer potrzebny do internetu,filmów i od czasu do czasu gierka typu outlost znalazłam coś takiego ale kompletnie na specyfice się nie znam więc proszę o poradę ew jakiś wybór innego sprzętu. Interesuje mnie sprzęt nowy z Windowsem http://www.morele.net/zestaw-komputerowy-lenovo-ideacentre-e50-00-tower-90bx0039pb-697341/#div4 Odnośnik do komentarza
XkkroninX Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Sam się nie znam ale ja kupił bym droższego z Intel Core i5-3470 (3.20GHz) i kartą graficzną 2GB ramu byś potem nie narzekał tak jak ja, a RAM powinien ci wystarczyć. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jeśli zamierzasz grać (nawet od czasu do czasu), to musisz co najmniej podwoić budżet. Komputer, który zalinkowałeś, to sprzęt typowo biurowy. Odnośnik do komentarza
XkkroninX Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jeśli się nie mylę to na komputer świat widziałem dość dobrego kompa jak na twoje wymagania za ok 1059 zł Dobra znalazłem podaje screena Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi