DevicesFix Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam serdecznie chciałbym aby ktoś rzucił okiem na te logi i powiedział czy jest coś w nich podejrzanego, np programy szpiegowskie czy tym podobne, Dziękuję! Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czy jest jakiś konkretny powód, bądź zachowanie w systemie wskazujące na pobyt infekcji? W dostarczonych tu raportach brak oznak infekcji, aczkolwiek nie został pokazany GMER. Odnośnik do komentarza
DevicesFix Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dziękuje za odpowiedz, Tak był konkretny powód ale nie wiem czy ta historia jest odpowiednia na wyjaśnienie na forum (sprawy rodzinne znajomej) Jeśli chcesz mogę ci wysłać wiadomość prywatna z tym dlaczego poprosiłem o sprawdzenie, a logi z GMER dodam jeśli tylko będę przy tym laptopie. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Potrzebuję nakreślenie tła, a skoro chodzi o jakieś prywatne sprawy, to oczywiście PW zdaje się odpowiednią metodą. Poza tym, sprecyzuj czy obecnie występują jakieś konkretne problemy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi