JusticePL Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam, piszę w nie mojej sprawie, więc na chwilę obecną podaję informacje jakie mam. Kolega zmieniał kilka komponentów w PC i nagle zaczął... pikać cały czas, poprosił mnie więc o pomoc. Wymienił kartę graficzną z GTX 660 na GTX 960, wszystko jest "ładnie podłączone, wszystko się kręci" i po chwili "wiatraki karty graficznej stają i pika" Oczywiście chętnie odpowiem na wszystkie pytania, z góry dziękuję za każdą formę pomocy (niestety nie jestem w stanie z tego powodu podać logów) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Przez analogię "Nie chcesz Pan mieć temperatury to potłucz termometr" - przy wyłączonym zasilaniu odetnij jeden kabel od tego co pika. Odnośnik do komentarza
JusticePL Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale... dlaczego o_O? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Odpowiadam na pytanie. Maszyny w przeciwieństwie do żywych organizmów sygnalizują swój stan odwrotnie. Brak pikania u wszelkich istot żywych jest jednoznaczny ze śmiercią. Czego oczekujesz na tak przedstawiony problem? Nawet jasnowidz musi mieć jakiś minimalny kontakt. Odnośnik do komentarza
JusticePL Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Czego oczekuję? Jakichś dodatkowych pytań, może jest to popularny problem.A co mam więcej podać, hm? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A co mam więcej podać, hm? Chociażby pełną specyfikację komputera wraz modelem i marką zasilacza. Odnośnik do komentarza
JusticePL Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kolega przekazał że sobie poradził, do zamkniecia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi