picasso Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale gdzie Ty klikasz prawym: na tło tego okna Właściwości czy na pozycję "Podstawowy kanał IDE" w drzewku menedżera? Chodzi o to drugie. Odnośnik do komentarza
Kris1995 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tak klikam Prawym na Podstawowy kanal IDE > Wlasciwosci > Ustawienia zaawansowane Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A ja mówię, że masz kliknąć prawym na pozycję "Podstawowy kanał IDE" w drzewku menedżera i nie wybierać już Właściwości tylko opcję Odinstaluj. Odnośnik do komentarza
Kris1995 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Juz zrobilem wszystko jak nalezy teraz Podstawowy kanał IDE jest w DMA tryb 5. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To wszystko z mojej strony. Czy są jeszcze jakieś problemy? Odnośnik do komentarza
Kris1995 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 System zdecydowanie zaczal szybciej pracowac. Juz nie wystepuje blad ktorego chcialem sie pozbyc czyli wyskakiwania 10 stron z opery co zwalnialo prace komputera. Mysle,ze wszystko jest stabilne. Jeszcze mam pytanie czy odinstalowac wszystkie te programy,ktore byly mi potrzebne do usuniecia problemu. Bardzo dziekuje za pomoc:) Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 DelFix usunął już pierwszą partię skanerów, jeśli czegoś nie dokasował (mam na myśli GMER), to już ręcznie usuń. Natomiast programy Malwarebytes Anti-malware i Hitman Pro są innego typu, możesz sobie je zostawić do skanów na żądanie. MBAM jest darmowy i nie wygasa funkcjonalność usuwania, natomiast Hitman umożliwia usuwanie tylko przez okres miesiąca, po czym możliwy tylko skan bez usuwania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi