brn Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam, chciałbym przedstawić mój dość intrygujący problem. Przeinstalowywałem system dużo razy z różnymi poprawkami, bez poprawek, bez sp1, z sp1 i za każdym razem te same objawyDane:Laptop Lenovo Y580 / Intel i3-3120msystem - pl_windows_7_with_sp1_x64_dvd_u_15012015.iso (Windows Seven Styczeń 2015 PL Pełen pakiet Dot NetFramework oraz DirectX)Dysk - ST1000LM024 / 3 partycjie, 1- 100mb zastrzezona przez system, 2- C: system, i 3- D:Objawy:Crashe w przegladarce chrome najczesciej przy przegladaniu facebook / youtube srednio co 30s. refresh pomaga na tą krótką chwilęBłędy instalacji NET Framework każdej wersjiPo czytej instalacji systemu i zainstalowaniu sterowników- od jednego do trzech błedów przy instalacji WU- wyszukanie i instalacja aktualizacji zazwyczaj kończy się zatrzymaniem na pobieraniu/instalowaniu. Po zatrzymaniu akcji i uruchomieniu ponownie komputera wyszukuje aktualizację NET F. 3.5 brak ingerencji z mojej strony tylko wykonany restart systemu i aktualizacji tej już nie wyszukuje przy systemie na którym teraz pracuje.- przy zainstalowaniu starszych wersji systemowych win7 bez SP1 kończy się tym że nie mogę zainstalować żadnego frameworka, sp1, a nawet próby naprawnia frameworka zgodnie z instrukcjami kończy się niepowodzeniem (uinstalacja frameworka wyczyszczenie plików, itd..)- błędy sfc /scannow (Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie może wykonać żądanej operacji.) przy systemie z którego aktualnie korzystam rozpoczyna skanowanie i dochodzi do 312% - tak 312%!?Zastanawiam się czy nie podłączyć jakiegoś innego dysku zainstalować system i sprawdzić czy będzie to samo lub podłączyć ten dysk do innego komputera. Addition.txt FRST.txt GMER.txt Shortcut.txt CBS.txt CheckSUR.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Podaj smart dysku - obrazek z programu CrystalDiskInfo. Odnośnik do komentarza
brn Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 :> smart.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 błędy sfc /scannow (Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie może wykonać żądanej operacji.) przy systemie z którego aktualnie korzystam rozpoczyna skanowanie i dochodzi do 312% - tak 312%!? na twoim miejscu postawiłbym system od nowa. Odnośnik do komentarza
brn Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 stawiałem i dzieje się za każdym razem to samo a nawet gorzej postawie jeszcze raz i chyba nagram filmik XD Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi