dontpanic Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam, od jakiegoś czasu nie ładuje mi się cała strona fb (niezależnie z jakiej przeglądarki), myślałem że to problem Javy ale zaktualizowałem ją (Java 8 update 31 64bit), odinstalowałem też starsze wersje Javy. Nie pomogło. Przy tworzeniu raportu ICSI Netalyzr pojawia się komunikat, że Jave muszę zaktualizować a przy próbie "Strona internetowa jest niedostępna". Co robić? (pozostałe strony działają bez zarzutu) strona "zawiesiła" się na jednym koncie. W właściwościach nie ma zapisanego hasła na to konto, a po restarcie, czy nawet wyłączeniu komputera cały czas automatycznie loguje się na to konto... nie ma też mozliwości wylogowania się problem nasilił się po zainstalowaniu nowej wersji javy. net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nie rozumiem ostatniego akapitu? Jakie konto? Na jakiej stronie? Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 w sensie mój brat się zalogował ale ja nie mogę się wylogowac z jego konta. Niezależnie czy zrestartuje kompa czy wyłącze, przy uruchomieniu ładuje sie jego konto do połowy i strona siada. W ustawieniach nie ma jego zapisanego hasła. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Chodzi oczywiście o konto na Facebooku? Wszędzie wygląda tak samo? Pokaż screen, ewentualnie zamaż prywatne info. Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 i dalej nie pójdzie. gdy dam strzałke żeby wylogowac, wchodzi mi w opcje. na innych przeglądarkach wogóle wysypuje sie cała strona pomimo zainstalowania javy cały czas w tle pracuje java update ... edit: teraz zauważyłem inną dziwną rzecz, chociaż nie mam otwartego żadnego okna IE w menedżerze urządzeń jest ich kilka ! gdy zamykam procesy te pojawiają się na nowo !!!! to jakiś wirus czy co ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Hm, masz wpięty Bonjour w Winsock. On lubi powodować problemy. Daj raporty z FRST: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-og%C3%B3lne-raporty-systemowe/?do=findComment&comment=160527 Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 przesyłam pliki Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi