brother Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam, tak jak w temacie problem z laptopem, który długo się uruchamia i wykazuje ponad przeciętną liczbę błędów. Skan GMERem w normalnym trybie doprowadził do niebieskiego ekranu, więc ponowiłem go w trybie awaryjnym. Niestety nie dokończyłem skanu. Wrzucam to co GMER zdążył zeskanować. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Addition.txt FRST.txt gmer preskan.txt Shortcut.txt skan gmer.txt Odnośnik do komentarza
brother Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jestem wielce zaskoczony. Zanim dołączyłem do forum i założyłem temat odniosłem wrażenie, że na tym forum ludzie traktują się poważnie a przede wszystkim równo. Mija 10 dni od czasu założenia mojego tematu, który jest wielce podobny do innych - obciążony procesor itp. Ja natomiast załozyłem, że nie chodzi tutaj o infekcję i z góry wybrałem odpowiedni dział dla mojego tematu. Obserwuje natomiast inne osoby, które zakładają niemalże identyczne tematy w dziale z infekcją i otrzymują odpowiedzi w bardzo krótkim czasie + oczywiście przeniesienie w odpowiedni dział bo nie stwierdza się żadnej infekcji. Moim zdaniem uczy to tylko użytkowników tego żeby zakładać tematy w dziale z infekcjami a będą potraktowani priorytetowo. Nie mam nic przeciwko temu, żeby czekać na odpowiedź lub wskazówkę co zrobiłem nie tak lub co powinienem zrobić. Rozumiem też, że wszyscy są tylko ludźmi i osoby, które się tutaj udzielają mają swoje prywatne życie a udzielanie pomocy tutaj traktują jako hobby. Dziwne natomiast jest dla mnie, że osoby, które celowo bądź nie, zakładają tematy w nieodpowiednim dziale otrzymują "pomoc" niemalże od razu podczas gdy ja pozostaje bez żadnego odzewu. Będę czekał choćby i miesiąc tylko znając życie, mój temat spadnie na sam dół listy i nikt już do niego nie zajrzy a taki Kowalski i Malinowski, którzy zasłonili się nośnym hasłem INFEKCJA po kilku dniach będą szczęśliwymi użytkownikami bo porada została udzielona. Widzę, że skany z FRST oraz z GMER zostały pobrane i to nie raz. Addition - 20 pobrań. W jakim celu, jeśli nie dla zbadania problemu i udzielenia porady ktoś pobiera takie pliki? Czy informacje, które uzyskuje się z tych plików można wykorzystać aby komuś zaszkodzić? - Nie mam tutaj na myśli źle udzielonej porady tylko np. atak i przejęcie komputera poprzez sieć internetową. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi