Makinero Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak szybko znaleźć określony rozmiar pliku w Total Commander 8.51a W Windows Explorer wystarczy wpisać Rozmiar:0,5 KB .. 100 MB i nacisnać szukaj... Ale chcę znaleźć w kilku określonych folderach naraz. Najlepiej bez skomplikowanych regex, pattern, konfiguracji w TC... aby wiedział co wpisać, gdzie i jak... i krótkie polecenie... jak w Explorer. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Alt + F7 - Zaawansowane. Odnośnik do komentarza
Makinero Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Alt + F7 - Zaawansowane.To ja doskonale znam. A nie możesz wyjaśnić jak wpisać między 0,5 KB a 10 MB ? Dlaczego nie można wpisać w TC po prostu 0,5 KB .. 10 MB i szukaj? Czy TC musi zawsze tak utrudniać zadanie? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Proszę i nie sądzę aby to było skomplikowane. W poprzedniej zakładce należy wybrać katalog. Odnośnik do komentarza
Makinero Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Alt + F7 - Zaawansowane + Wtyczki = To jest prawidłowe rozwiązanie. ja nie miałem skonfigurowanej wtyczki... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Musisz pamiętać o usunięciu warunków po szukaniu bo chyba zostają i będziesz się dziwił skąd takie wyniki. Odnośnik do komentarza
Makinero Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nie zawsze działa z oczekiwanymi rezulatatami. Powinno się jeszcze zaznaczyć: [X]Szukaj we wtyczkach Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Stosujesz specjalny sposób wyszukiwania i to wymaga zawsze sprawdzenia wszystkich warunków szczególnie po manewrach typu Anuluj. Nie należy postępować jak spora część userów Enter, Enter, Enter ..... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi