stamir Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Witajcie, Kilka dni temu zaskoczył mnie komunikat, którego zdjęcie przedstawiam niżej. Po przejrzeniu forum i zapoznaniu się z poradami pobrałem CrystalDiskInfo. Pierwszy wynik pokazywał "uwaga" i to kółeczko, które obecnie jest czerwone wcześniej było żółte. Dwa dni temu komputer zaczął wariować, użyłem raz jeszcze CrystalDiskInfo i tym razem stan komputera został oceniony na "zły". Z tego co czytałem na forum, to dysk najpewniej można uznać za stracony. Moje pytanie do Was jest jedno, jak długo (waszym zdaniem) on jeszcze pociągnie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane 19 Lutego 2015 przez picasso Co ten temat robi w dziale Diagnostyki infekcji? Przenoszę do Hardware, usuwam zbędne posty. //picasso Odnośnik do komentarza
stanley50 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wydaje mi się że jest to działka hardware, wtedy pasowało by zapoznać się z tym tematem: https://www.fixitpc.pl/topic/155-zakładanie-tematu-jakie-informacje-podawać/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi