Madzio Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam mam problem nie moge wł. Kompa monitor gasnie i nic nie widac , komunikat wyskakuje takiExploler.exe Nie mozna znalesc składnikaUruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono UxTheme.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problemProszę o odpowiedz co musze zrobic zeby działał Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Proszę o dostarczenie raportu FRST z poziomu środowiska zewnętrznego: KLIK. Odnośnik do komentarza
Madzio Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) jak by było cos nie tak z Systemem to na innym monitorze by sie nic nie działo ? podepiołem inny i nic sie nie dzieje , jak cos zle robie to prosze o podpowiedz oczywiscie to zrobiłem na innym Monitorze , bo na tym co sie wył. nic nie zrobie bo jest czarny Ekran a Dioda swieci widacjak łąduje Windowsa tylko za szybko , i jak juz pisze zapraszamy to wyskakuje ten komunikat , pozniej juz nie zaswieci , tylko jak odepne kabel i zaraz go podepne to zaswieci na 3 sek. i znowu gasnie Edytowane 19 Lutego 2015 przez picasso Usuwam raporty z FRST. //picasso Odnośnik do komentarza
Madzio Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Zainstalowanie nowego Windowsa pomogło z tym błędem ale dalej monitor gasnie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Madzio, problem podstawowy został sformułowany nieprecyzyjnie (koncentracja uwagi na błędzie startowym po nieprawidłowo odinstalowanym TuneUp), a temat założony w złym dziale (diagnostyki infekcji). Przecież problem z monitorem to jest problem sprzętowy. Temat przenoszę do działu Hardware, usuwam raporty z FRST, gdyż są nieistotne w kontekście problemu. Dostarcz dane sprzętowe: KLIK. I proszę nie tworzyć tematów-duplikatów, usuwam duplikat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi