stanley50 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Przy dodawaniu urządzeń Bluetooth do laptopa wszystkie zostały dodane bez problemów, i tablet Lenovo, Samsung S2 i Sony Xperia, a także myszka i klawiatura, natomiast Samsung S3 nie do końca się instaluje, bo w Menadżerze urządzeń podczas dodawania telefonu pojawiają się dwa zewnętrzne urządzenia Bluetooth i w żaden sposób nie chce system wyszukać do tego sterowników. Gdy bym, chociaż wiedział, co to są za urządzenia, może ktoś z forumowiczów miał podobny przypadek i zna rozwiązanie. Dołączyłem dwa obrazki ilustrujące błędy. Jeżeli potrzebne jakieś inne dane to proszę napisać. Windows 7 Home Premium 64-bit SP1. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Podaj identyfikator urządzenia: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1228905.html tutaj opis skąd to wziąc... Rozumiem, że po odłączeniu Samsunga te wpisy z żółtymi wykrzyknikami znikają? Wejdź w nie jeszcze i pokaż komunikaty błędów - bo to nie tylko musi byc brak sterownikow. Odnośnik do komentarza
stanley50 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Przepraszam, że się pośpieszyłem z napisaniem tego tematu, sprawa nieaktualna, od rana nie mogłem sobie poradzić. Przeczytałem multum informacji i żadne wskazówki nie pomagały. Kiedy już napisałem na forum to zajrzałem jeszcze raz na stronkę Asusa i zobaczyłem pakiet Bluetooth Suite win7, pomyślałem zainstaluje, po zainstalowaniu pakietu wszystkie wykrzykniki zniknęły. Na ten moment wszystko działa, żadnych błędów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi