Ted77 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam. Przy wyłączani PC na pasku "zamknij" ciągle pokazuje się ikonka o aktualizacji "1 z 8" Nie wyłączaj komputera.....itd. Nastąpiło to po tym, jak jedna aktualizacja (framework) trwała cztery godziny i wtedy sądząc, że PC się zawiesił wyłączyłem go. Zasięgnąłem porady na forum Mikrosoftu i wówczas Moderator forum na Win10 podał mi link z kolejnymi krokami do wykonania.. Niestety podane tam były kolejne linki, których treść była napisana po angielsku. Ja tego języka nie znam, gdyż za moich czasów jedynym "słusznym" językiem na lektoracie był język rosyjski. Nie rozumiejąc znaczenia tych porad zaprzestałem kontynuowania naprawy. Wykonałem jedynie, czysty rozruch oraz podanym tam narzędziem wykonałem skan, który podaję w załączniku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Co z problemem ma dział bezpieczeństwo? Cofnij system do punktu sprzed aktualizacji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi