pandrzej Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Cieszę się, że jest takie forum. Wsparcie w drodze Odnośnik do komentarza
Arachid Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To wielkie szczęście, że Picasso chce pomagać. Z przyjemnością z robiłem przelew Odnośnik do komentarza
Tom75 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dołączam się do grona wspierających choć uważam, że mój przelew był skromny w porównaniu do tego ile razy i od ilu lat Picasso mi pomogłaś, od searchengines zaczynając. Nic dodać nic ująć. Bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza
igor1 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Picasso, widzę, że rzadziej się teraz udzielasz. Mam nadzieję, że u Ciebie wszsytko OK. U mnie powoli zaczyna być lepiej z finansami i na dniach wpłacę Ci kolejną dotacyjkę na konto Aretuzy. Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza
Darek80 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Przychylam sie do wpisu Budara, znalazłem tutaj pomoc jakiej się nie spodziewałem, za co dziekuję i z miłą chęcią wsparłem małą wpłatą to forum. Również pozdrawiam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza
ala5 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam! Jeszcze raz dziękuję za pomoc z PriceFountain i dorzucam małą kwotę do skarbonki (przelew wykonany na poczcie poszedł wczoraj) Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza
janta Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzięki za pomoc Picasso i Rucek ,bo z wami miałam kontakt. Bardzo jestem wdzięczna za pomoc i bardzo podziwiam, że znajdujecie czas żeby innym pomóc. Sama nigdy nie dałabym sobie rady. Fajnie tez, że z niemieckiego Paypal udało mi się przesłać pieniądze na Paypal w Polsce Odnośnik do komentarza
Kasia Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuję Odnośnik do komentarza
ELBE Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mała kwota wpłacona na konto na utrzymanie forum Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja również postaram sie w najbliższym czasie coś wpłacić, robicie kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza
wetxxx Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dziękuję za dotychczasową pomoc Dotacja oczywiście poszła! Odnośnik do komentarza
tedi Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wsparcie wysłane co prawda to parę złoty ale może coś pomoże. Odnośnik do komentarza
Sowa1992 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Na pewno coś wpłacę jak dostane reszte kasy od szefa Za tak dobrą pomoc. Dzięki Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dziękujemy! Odnośnik do komentarza
Pyko Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Podziękowania dla MIszel03 i podziwiam za chęć pomocy dla całej grupy. Odnośnik do komentarza
flymar Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dziękuję za pomoc. Przeglądając artykuły jakoś przyjemnie mi się zrobiło, gdy zobaczyłem, że ktoś dba o ortografię i interpunkcję. Dziękuję za skrót Win+X, którego nie znałem i słówko "litosierny" z artykułu o zagrożeniach PUP:) Być może to celowe, ale na głównej stronie brakuje mi odnośnika typu "O nas". Robicie mnóstwo dobrej roboty i ciekawi mnie skąd się wzięła sama idea tej działalności i jaka jest jej historia. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 "O nas" - myślę, że na tym etapie jest zupełnie niepotrzebne W ogromnym skrócie, historia jest taka, że wcześniej Picasso i kilka innych osób pomagali na searchengines. Coś się tam jednak popsuło. Wprowadzili nachalne reklamy, właściciel nie słuchał moderatorów, w tym Picasso, która odwalała im za darmo ogromną i ciężką robotę, i jeszcze inne powody jakieś były pewnie... Picasso założyła swoje forum. Ze swoimi zasadami. Część osób przeszła tu i tak to jakoś funkcjonuje już od 2010 roku. Odnośnik do komentarza
VincentVega Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dziękuję za kolejną, szybką i fachową pomoc z Waszej strony szczególnie dziękuję koledze Miszel03 i koleżance Picasso. Pozdrawiam wszystkich Moderatorów i Użytkowników , którzy bezinteresownie pomagają (powinniście brać normalnie pensje za to...) Oczywiście mały rewanż z mojej strony i życzę zdrowia. Odnośnik do komentarza
jaymz Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja także wpłaciłem niewielką kwotę na utrzymanie tego niezwykle pomocnego forum, wiele razy bardzo mnie pomogliście - przede-wszystkim ogromny szacunek dla wiedzy Picasso oraz innych użytkowników. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rozu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Również dziękuję za pomoc. Przelew w drodze!poprawny SWIFT do BZ WBK to WBKPPLPP pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi