OjcieC74 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dzięki serdeczne za pomoc - monety już powinny być w śwince Odnośnik do komentarza
MrSetoKami Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Bardzo profesjonalne forum, któremu należy się jakieś wsparcie by działało jak najdłużej Szczególne podziękowania dla mgrzeg! Dziękuję i można liczyć na moje wsparcie Odnośnik do komentarza
byq8327 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam, przycisk z dotacjami powinien byc jakos specjalnie wyodrebniony. Sam do tej pory niewiedzialem jak to zrobic. Czasami jak cos widac od razu inaczej wplywa na przyszlych darczyncow (nie chce im sie szukac). Nie jest to takie oczywiste dla takich laikow jak ja (dopiero dzisiaj przypadkiem to zauwazylem), naprawde duzo by to ulatwilo. Na przyklad zamiast reklamy na stronie glownej dac duzy baner na dobrowolne wplaty. Na marginesie to jest genialna strona, pomaga wszystkim indywidualnie. Wielki szacunek ps. jutro cos przeleje bo mi sumienie nie da spokoju Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 przycisk z dotacjami powinien byc jakos specjalnie wyodrebniony. Hmmm? Wydawało mi się, że na stronie głównej forum pasek boczny, z dwoma sporymi kolorowymi przyciskami, jest ... krzykliwy. Kolejne podziękowania dla wszystkich darczyńców. Odnośnik do komentarza
byq8327 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pasek boczny , zauwazylem go dopiero po napisaniu posta. Chodzilo by mi o bardziej rzucajacy sie w oczy, no i sam napis wsparcie dla forum nie jest zbyt widoczny. To sa moje spostrzeżenia, może sie myle Odnośnik do komentarza
gonterka Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dorzuciłam od siebie parę groszy. Odnośnik do komentarza
zyguu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dziękuję za pomoc, wiedziałem że wpadłem bardzo dobre ręce. .... i niech się forum rozwija. Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Przydala by sie platnosc sms. Jesli sie nie da to postaram sie cos wyslac na paypal Odnośnik do komentarza
Expert3222 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dla mnie SMS to jedyny możliwy rodzaj płatności (mam 13 lat). Warto by było go wprowadzić, bo mam na telefonie sporo kasy i chciałbym pomóc temu forum Odnośnik do komentarza
Maniek07 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Chce was dofinansować tylko proszę o podanie kodu pocztowego bo w moim banku jest wymagany. EDIT: Już mi się udało pozdrawiam.I dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam proponuję zmianę LOGO banku na Bank Zachodni WBK S.A. ( w wyniku połączenia banków marka Kredyt Banku zniknęła ) http://www.bzwbk.pl/ załaczona obecnie miniaturka to tylko wyróznik dla bankowości elektronicznej byłych klientów Kredyt Banku z uwagi na inne platformy logowania - nie jest to logo banku prowadzącego obecnie rachunek Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mysza, tak, oczywiście wiem o fuzji, ale zostało dobrane takie logo ze względów graficznych. To tylko umowa graficzna. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mysza, tak, oczywiście wiem o fuzji, ale zostało dobrane takie logo ze względów graficznych. To tylko umowa graficzna. Fakt, że poprzednie niebieskie logo dużo ładniej się komponowało z całością ... ale być może (półżartem) ta czerwień będzie wyjściem naprzeciw takim potrzebom : Witam, przycisk z dotacjami powinien byc jakos specjalnie wyodrebniony. Sam do tej pory niewiedzialem jak to zrobic. Czasami jak cos widac od razu inaczej wplywa na przyszlych darczyncow (nie chce im sie szukac). Nie jest to takie oczywiste dla takich laikow jak ja (dopiero dzisiaj przypadkiem to zauwazylem), naprawde duzo by to ulatwilo. Na przyklad zamiast reklamy na stronie glownej dac duzy baner na dobrowolne wplaty. Na marginesie to jest genialna strona, pomaga wszystkim indywidualnie. Wielki szacunek ps. jutro cos przeleje bo mi sumienie nie da spokoju Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fakt, że poprzednie niebieskie logo dużo ładniej się komponowało z całością Fakt, było o wiele lepiej pod względem estetycznym. Odnośnik do komentarza
Rowerek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Chwaląc się kto dał i ile dał jest moim zdaniem nieeleganckie i stawia Aretuze w kłopotliwej sytuacji. Wywieracie w ten sposób presje na dziewczyne by przy kolejnych waszych problemach szybko i gładko wam pomogła bo przecież kiedyś już raz jej zapłaciliśie co nie ? A co jeśli dziewczyna wam nie pomoże ? Będziecie mieli do niej żal i pretensje ?Więc jeżeli już przelewacie pieniążki za usprawnienie pracy komputera to zróbcie to anonimowo i bez rozgłosu. Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Niestety, nie mogę być tak pomocny na forum jak np Wieslaw531, więc dobrze, że jest prosty sposób dotowania forum. Mojej sprawie najwiecej uwagi poświęcił akurat Wieslaw531 i trochę mnie martwi, że nie wiem jak Jemu choć częściowo wynagrodzić czas. Pocieszam się tylko, że chyba Picasso i Wieslaw531 są przyjaciółmi co pomagają sobie. Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dobrze byłoby, jeśli pojawiłaby się w tym temacie informacja, czy dodatkowe środki finansowe mogą pomóc picasso w problemach. Pewnie dla wielu oczywiste jest, że jeśli trzeba, to warto się do tego odrobinę przyłożyć. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pieniądz to pieniądz, myślę, że zawsze się przyda, co by to nie było... Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Myślę, że picasso może uważać, że z tego konta nie powinna korzystać w celach innych, niż tylko dla utrzymania serwera. Na wszelki wypadek trzeba napisać, że oczywiście może. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Samozwańczo postanowiłem pomagać podczas absencji Picasso. Regulamin forum nic nie mówi, co robić w sytuacji kiedy osoby uprawnione są chore lub ich nie ma z innych powodów. Ze swej strony zapewniam wszystkich uzytkowników - na ile będę wiedział - na tyle pomogę. Wyznaję zasadę, aby nie zaszkodzic. Apeluję do wszystkich, którzy dostana pomoc o wpłate kwot wedle uznania na forumowe konto. Teraz gra idzie nie o utrzymanie serwera, ale o zdrowie Picasso. Pozdrawiam wszystkich z poważaniem Zappa Odnośnik do komentarza
igor1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witaj, Zrobiłem wszystko jak należy (logi i opis załączę w wątku). Czy konto poniżej jest aktualne? Nie korzystam w tej chwili z paypala, więc najchętniej zrobiłbym tradycyjny przelew. Nie będzie to bardzo dużo, ale postaram się od czasu do czasu Cię wspierać. Duży szacun za Twoją pracę. pozdrawiam Igor W związku z moim pobytem na wakacjach w Polsce mogłam w końcu załatwić alternatywną metodę wsparcia, o którą wiele osób mnie pytało, czyli tradycyjny przelew na rachunek w banku. Dane polskiego konta bankowego: Właściciel konta: Aretuza Folfas Numer rachunku do rozliczeń krajowych: 47 1500 1487 1014 8051 4570 0000 Numer rachunku i BIC do rozliczeń transgranicznych: PL 47 1500 1487 1014 8051 4570 0000 KRDBPLPW Adres: Kraków Kapelanka 17 Przy okazji, pragnę serdecznie podziękować wszystkim dotychczasowym darczyńcom. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak. W moim poście jest zresztą komentarz spodni: "Aktualizacja: zbyt często pada pytanie czy dane są aktualne. Oczywiście, w przeciwnym wypadku dokonałabym edycji. //picasso" I wielkie dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza
RBTM Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dotacja poleciała, nie dużo ale zawsze coś Dziękuje raz jeszcze. Odnośnik do komentarza
varda Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Poszło troszeczkę Dziękuję bardzo za pomoc! Mam nadzieję, że przy następnym problemie będę już zarabiać więcej niż najniższa krajowa i pomoc też będzie mogła być większa Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Gaston Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dotacja to dobry pomysł. Pytanie, czy warto sięgnąć do kieszeni unijnej jako np. fundacja albo inna forma organizacji non-profit? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi