kate21 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Siema polecono mi to forum więc opisuję problem. Nie mogę znaleźć jednego ważnego folderu ze zdjęciami i filmikami. Nie pamiętam dokładnie co się stało... przenosiłam z pulpitu zdjęcia do poszczegolnych folderow az nagle cos się stało i nie ma tego jednego waznego folderu dla mnie i pozniej dopiero zauwazylam ze jeszcze dwoch nie ma i to bardzo dziwne dla mnie bylo poniewaz te dwa inne byly w folderze w ktorego nie wchodzilam ale to mniejsza z tym ;( Najpierw zrobilam przywracanie systemu i to nic nie dalo... Jak wpisuje w pasek startu nazwe tego folderu to mi znajduje tylko skrót z tym, że pisze mi że plik został zmieniony albo przeniesiony i nie można tego odtworzyć ;/ Nie wiem czy ten folder sie skasowal czy nie... Probowalam odzyskac go poprzez Recuva i nic... szukalam po dyskach i znajdowalo tylko skróty no to co sie z nim [Filtr wulgaryzmów] tak nagle stalo... no nie wiem juz nooo pomocy musze go odzyskac, siedze i becze jak dziecko ;( Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 przenosiłam z pulpitu zdjęcia do poszczegolnych folderow az nagle cos się stało Na jaką partycje przenosiłaś te fotki, chodzi o literkę dysku? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi