Hotex Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Może ktoś będzie wiedział, dlaczego dzieje się tak na moim Notebooku, że po ekranie Zapraszamy jest cały czarny ekran i długo nie ładuje pulpitu, tak na około 2 minuty, ale kursor jest. Wygląda to tak jakby się zamroził. Wcześniej tego nie było. Miałem normalne przechodzenie do pulpitu i tam następowała dalsza część ładowania systemu i paska Start. Odnośnik do komentarza
Hotex Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ech, nikt tu nie zagląda? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale jak rozumiem później startuje - tak? Proponuję wstawić logi wymagane przez dział infekcji. Odnośnik do komentarza
Hotex Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Później po tych około 2 minutach, ładuje się pulpit i pasek start. Dzieje się tak od niedawna. Załączam plik z programu "Autostart", bo ostatnio tam wyłączałem zbędne programy i może któryś niepotrzebnie wyłączyłem. http://speedy.sh/pVPze/LOGISTICS-KOMPU.rar Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Proponowałem podanie logów wymaganych w dziale infekcji. Analiza ich przez osoby znające stosowne zapisy wychwyci wszelkie nieprawidłowości. Log z autoruns a nie z autostart niewiele wyjaśnia (chociaż widać problemy) ponieważ kolejność działań jest odwrotna. Zaczynasz od deinstalacji via Programy i funkcje i ewentualnie poprawiasz stosownymi czyszcicielami. Autoruns to finał w przypadku pozostałości. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi