swiatek14 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam, przed formatem komputera przeniosłem sobie folder ze zdjęciami na pendrive. Po formacie gdy podłączyłem pendrive wyskoczył mi błąd... Proszę o pomoc bo bardzo zależy mi na tych zdjęciach i są dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Czy po przeniesieniu sprawdziłeś obecność katalogu z plikami na penie? Czy pen był odłączony w sposób bezpieczny z wykorzystaniem funkcji systemowej? Zapis na penach o dużej pojemności trwa dłużej niż jest to widoczne na ekranie. Zobacz jak on jest widoczny w Zarządzaniu dyskami. Wg mnie odzyskanie tylko przez stosowny soft do odzyskiwania plików i zależny od typów plików. Spróbuj tego KLIK. Odnośnik do komentarza
swiatek14 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Trzeba wykupić z tego co widzę bo to nie jest darmowy program Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 http://traxter-online.net/testdisk-photorec-odzyskiwanie-danych/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi