adela Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mam okazję kupić od jednego gościa na raty ten laptop z windows 8 i chciałabym żeby ktoś kompetentny mi powiedział czy nie ma on jakiś wad,Jedną już sama odkryłam a mianowicie nie widzi on aparatu fotograficznego , i jak chcę zainstalować ten aparat to mi pisze ze nie moze do niego znalesć sterowników a stary laptop sterownik miał i widział ten aparat czyli takie sterowniki są , jak to można rozwiazać . Drugie pytanie to poprzedni laptop został zniszczony kompletnie przez wirusa czy cos takiego i miałam podłączony dysk zewnętrzny i teraz na tym dysku jest większość plików zakodowana i nie mogę odczytać z zalezy mi na nich jak podłączam do tego laptopa tez ich nie czyta. co zrobić. I co to za laptop czy dobry?Nie wiem czy dobre logi zrobiłam ale wybaczcie nie jestem dobra w kompie. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zeby zakupić laptopa nie potrzebne są logi z FRST. Wystarczy podać markę i model lapka. Te dane sa na obudowie. A to że nie czyta aparatu moze wynikać z braku sterowników do danego modelu aparatu pod system W8. Odnośnik do komentarza
Malineka Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, również mam okazję kupienia laptopa z Windowsem 8. Ale zastanawiam się czy jest to dobra opcja, bowiem większość osób jest zawiedziona tym systemem i nie potrafi się na niego przerzucić. Odnośnik do komentarza
adela Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja kupję laptopa użwanego i jak podam markę i model to nie wystarcza bo moze mieć w srodku zupełnie inne rzeczy, być przerobiony np i do tego moze miec jakis badziew wiec chyba log to potrzebny, jak by był nowy to i owszem tyle wystarczy. Ja tez jestem zawiedziona 8 ką. Gdyby ktoś mi w miarę przystępnie powiedział co to są te bity i jaka róznica 32 lub 64 bity. I czy w związku z tymi 64 bitami w laptopie coś sie tak w jego obsłdze zmienia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi