dziubi21 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam, od pewnego czasu użycie procesora, pamięci a czasami i dysku skacze mi do 100%. W mozilli co kilka sekund wyskakuje mi błąd shockwave. Gdy chcę uruchomić chrome wyskakuje mi błąd "Klasa niezarejestrowana". Podczas uruchamiania GMER'a wieszał mi się kilka razy.Pomocy!!! Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Temat przenoszę do działu Windows, nie jest to problem infekcji. od pewnego czasu użycie procesora, pamięci a czasami i dysku skacze mi do 100% W pierwszej kolejności sprawdź czy problemu nie tworzy Norton Internet Security. Na próbę odinstaluj i zweryfikuj czy jest zmiana. Dziennik zdarzeń zgłasza zresztą błędy relatywne do Nortona: System errors: ============= Error: (01/22/2015 06:47:28 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7000) (User: ) Description: Nie można uruchomić usługi BHDrvx64 z powodu następującego błędu: %%20 Error: (01/22/2015 06:47:07 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7022) (User: ) Description: Usługa Norton Internet Security zawiesiła się podczas uruchamiania. Error: (01/22/2015 06:33:28 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7022) (User: ) Description: Usługa Norton Internet Security zawiesiła się podczas uruchamiania. W mozilli co kilka sekund wyskakuje mi błąd shockwave. Jeśli pozbycie Nortona nie pomoże, do przetestowania: - Wyłączenie innych wtyczek w Firefox: Google Update, Intel, Office, Photo Gallery, Silverlight, VLC. Po tym restart Firefox. - Krok z wyłączaniem akceleracji sprzętowej: KLIK. Gdy chcę uruchomić chrome wyskakuje mi błąd "Klasa niezarejestrowana". Google Chrome w ogóle nie występuje na liście zainstalowanych, wygląda jak uszkodzona instalacja. Proponuję przebicie "nakładkowe": - Uruchom narzędzie Microsoftu: KLIK. Zaakceptuj > Wykryj problemy i pozwól mi wybrać poprawki do zastosowania > Odinstalowywanie > zaznacz na liście wpis Google Update Helper > Dalej. - Uruchom tradycyjny instalator (powinien nadpisać obecną instalację): KLIK (wersja 32-bit lub 64-bit do wyboru). Odnośnik do komentarza
dziubi21 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Czasami wyskakuje mi jeszcze błąd: "Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać. Można przerwać ten skrypt teraz, otworzyć go w debuggerze albo pozwolić mu kontynuować." Odnośnik do komentarza
dziubi21 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dalej jest to samo Odnośnik do komentarza
dziubi21 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi