Asia Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Hej Mam dysk z nieznanego mi laptopa i chciałabym dowiedzieć się co nie co o jego stanie. Niestety nie umiem nawet odczytać informacji z CrystalDiskInfo Pomoże ktoś? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ustaw wartość raw w DEC czyli Funkcje > Advenced Feature > Wartość Raw > 10 DeC i daj obrazek Odnośnik do komentarza
Asia Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 w zalaczniku Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Moje zdanie: - dysk ma tylko około 200 godzin pracy - ma już 9 sektorów realokowanych i dostępna pula na następne mała - dysk ma 419 niestabilnych sektorów oczekujących na realokację Gdybym miał go kupić - nie. Posiadanie tego sprzętu w tym stanie niezależnie od tego czy free czy do kupna stwarza ryzyko szybkich problemów. Odnośnik do komentarza
Asia Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ok, dzięki za informację Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi