tomcio123 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, mam problem z plikami o rozszerzeniu DAT, otwiera się za pomocą mojego odtwarzacza wideo Bestplayer. Przy wyborze zmian domyślnego programu niestety jest zaznaczona opcja "Zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego typu plików" i przez to nie mogę zmienić na notatnik. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A jaki masz system? W764bit? Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ale przecież w opcjach odtwarzacza można ustawić skojarzenia z określonymi formatami...wejdź w ten panel i poprostu wybierz przyciskiem lub ręcznie to, co potrzebujesz. Pliki DAT można usunąć z listy, żeby się nie myliło w przyszłości Odnośnik do komentarza
tomcio123 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zapomniałem wspomnić, że mam Win764, ale już wszystko dobrze, sprawdziłem opcje Bestplayer tak jak napisał "ichito" i odznaczyłem plik DAT, dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi