anabioza Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam, Mam problem z uruchomieniem windowsa. Wczoraj normalnie wyłączyłam komputer a dzisiaj włączyć już go nie mogę nawet w trybie awaryjnym. Nie działa również przywracanie systemu. Próbowałam każdej opcji, której działanie rozumiem. W trakcie ponownych uruchamiań windows coś tam próbuje naprawić ale każdorazowo komputer wraca do niebieskiego ekranu z komunikatem: Naprawa automatyczna Komputer nie został uruchomiony poprawnie i opcje: uruchom ponownie, opcje zaawansowane Częśc z opcji daje efekt powrotu do powyższego a część informuje mnie o braku konta administratora na tym komputerze i w związku z tym braku możliwości wykonania akcji. Przepraszam jeśli temat powtórzony ale szukałam i nie znalazłam nic podobnego na forum windows 8. Odnośnik do komentarza
Malineka Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, u mnie to samo. Niebieski komunikat i wyskakuje Naprawa automatyczna Komputer nie został uruchomiony poprawnie i opcje: uruchom ponownie, opcje zaawansowane co zrobić? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 @malineka , kazdy ma mieć swój temat i nie dopisujemy się do innych. W trybie awaryjnym działa system? Pytanie do obojga. Odnośnik do komentarza
anabioza Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 @malineka , kazdy ma mieć swój temat i nie dopisujemy się do innych. W trybie awaryjnym działa system? Pytanie do obojga. Nie dało się nawet systemu awaryjnego uruchomić. Został postawiony system drugi "na boku" i dopiero opcja przywracanie systemu. Temat w zasadzie do zamknięcia bo już i tak nie dojdziemy przyczyny. Przepraszam za późną odpowiedź ale zaczęłam już nowy wątek w kwestii dalszych problemów a o tym zapomniałam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi