keramti Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam instalowałem system WINDows 7( zresztą bez powodzenia) poprzez stacje na moim komputerze i teraz mam podczas startu do wyboru dwa systemu WIndows 7 ,. Jak edytowac ścieżkę do właściwego systemu ,który jest na stałe na moim komputerze? usunać windows 7 podświetlony? Edytowane 13 Stycznia 2015 przez keramti Odnośnik do komentarza
tasmanz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Próbowałeś użyć przycisku [ USUŃ ] ? Odnośnik do komentarza
keramti Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Próbowałeś użyć przycisku [ USUŃ ] ? Przycisku <USUŃ> jeszcze nie użyłem, bo nie mam 100% pewności , że usuwam dobrą ścieżkę rozruchową- usunę nie właściwą i system się nie uruchomi:( tak sobie myślałem.) A dysk już oddałem, na którym był zainstalowany drugi Windows 7 i nie chciał bym robić sobie problemów. Edyta- Użyłem przycisku <usuń> Udało się. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez keramti Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi