balcerzakola Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam, Nie chciałabym zaśmiecać Wam forum, bo z komputerami nie mam nic do czynienia na co dzień. Widziałam, że rozwiązywaliście już problem zainstalowanego programu Smarter Power. Proszę o pomoc. Przekierowania do innych stron pojawiają się coraz częściej. Próbowałam za radą kolegi pozbyć się tego z pomocą Malwarebytes Anti-Malware plus jeszcze jakiś klasyczny program antywirussowy. Bez skutku. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Aleksandra Balcerzak Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Proszę dostosuj się do zasad działu i dostarcz obowiązkowe logi: KLIK. Odnośnik do komentarza
balcerzakola Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam, Próbuję zastosować się do w/w wskazówek. Czy to normalne, że log tworzy się kilka dni? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie, to nie jest normalne. Na którym etapie stoi skan FRST / jaka sekcja jest wtedy skanowana? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi