mkmalgonia Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam, bardzo proszę o pomoc, nie działa mi przeglądarka Opera i Chrom jak włączam to od razu się zawiesza i nie mogę napisać adresu strony. Mam loga z Combofix ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na temat używania ComboFix: KLIK. Log już zostaw, by było wiadome co robił. Zasady działu jakie logi są tu obowiązkowe: KLIK. Uzupełnij. Odnośnik do komentarza
mkmalgonia Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Przepraszam nie wiedziałam jakie logi trzeba było zamieścić, jestem tutaj po raz pierwszy.Załączam zatem wymagane logi Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt gm1.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Temat przenoszę do działu do działu Software. Nic tu nie wskazuje, by poblem tworzyła infekcja. Natomiast bardzo silne podejrzenie budzi McAfee. Proponuję na próbę go usunąć i sprawdzić wyniki: 1. Przez Panel sterowania odinstaluj McAfee AntiVirus Plus. Następnie zastosuj narzędzie McAfee Consumer Product Removal Tool. 2. Zresetuj system. Zrób nowy log FRST z opcji Scan, zaznacz ponownie pole Addition, by powstały dwa logi. Wypowiedz się czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza
mkmalgonia Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Temat przenoszę do działu do działu Software. Nic tu nie wskazuje, by poblem tworzyła infekcja. Natomiast bardzo silne podejrzenie budzi McAfee. Proponuję na próbę go usunąć i sprawdzić wyniki: 1. Przez Panel sterowania odinstaluj McAfee AntiVirus Plus. Następnie zastosuj narzędzie McAfee Consumer Product Removal Tool. 2. Zresetuj system. Zrób nowy log FRST z opcji Scan, zaznacz ponownie pole Addition, by powstały dwa logi. Wypowiedz się czy coś się zmieniło. Odinstalowałam McAfee i nadal Chrom i Opera nie działają. Załączam log FRST. FRST2.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
mkmalgonia Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odinstalowałam McAfee i nadal Chrom i Opera nie działają. Załączam log FRST. Czyli nikt nie jest mi wstanie tutaj pomóc. Nie znacie jakiegoś dobrego forum gdzie ktoś mógłyby zająć się moim problemem ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi