Nurdurion Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam.Mam problem z dźwiękiem. Jeszcze rano wszystko działało, lecz po ponownym uruchomieniu komputera nie mam dźwięków. Gdy kliknę PPM na ikonkę głośnika w zasobniku i wybiorę "Urządzenia do odtwarzania" pojawia się komunikat:Kliknięcie "Tak" nic nie daje, wyświetla się tylko okno "Dźwięki":Usługa Windows Audio cały czas jest ustawiona na "Automatyczny", a przy próbie ręcznego uruchomienia wyskakuje komunikat:Nie pomogło usunięcie i ponowne zainstalowanie sterowników Audio.Nie wiem czy ma to jakiś związek, ale razem z brakiem dźwięku pojawił się problem z YouTube – filmiki odtwarzają się kilka sekund a potem wyskakuje komunikat „Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.” Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Może to infekcja. Ale usługa Windows Audio ma powiązane usługi zależne i to sugeruje brak możliwości włączenia. PPM - Właściwości - Zależności. Tam masz powiązania. Możliwe uszkodzenie większej ilości usług. Naprawa domyślnych wartości usług dla swojego systemu przez pobranie pliku i scalenie z rejestrem - KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi