Sado Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzień dobry. Zauważyłem dzisiaj, że mój komputer zaczyna się dziwnie zachowywać. Oto lista problemów: - znikający pasek start przy maksymalizacji okien aplikacji. Muszę minimalizować, by znów się pojawił. Autoukrywanie we właściwościach było wyłączone, teraz ja włączyłem, gdyż pasek zaczyna się pojawiać po najechaniu nawet przy zmaksymalizowanych programach. Ten problem jako jeydny pojawił się już wcześniej (kilka tygodni temu), ale samoisntie się naprawił. - niedziałające skrót ctrl+alt+delete i ctrl+shift+esc. Menadżer zadań mogę uruchomić tylko poprzez "uruchom". - brak możliwości wyłączenia komputera. Po prostu nic się nie dzieje. - brak możliwości instalacji lub uruchomienia niektórych programów. Przykład: AdwCleaner, FRST64, OTL, instalator Kaspersky'ego. Kroki, które podjąłem w celu zwalczenia problemu: - skanowanie komputera za pomocą AVG 2014. Nic nie wykrył. Posiadam laptopa z systemem operacyjnym Windows 7. Logów nie załączam z prostej przyczyny - nie mogę, ponieważ programy się nie uruchamiają. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Spróbuj zrobić raporty z FRST w trybie awaryjnym. A jak masz płytkę z systemem to z poziomu zewnetrznego środowiska. https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/ Odnośnik do komentarza
Sado Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udało się w awaryjnym. Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi