robbo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 tak przegladam uzytkownikow i przy niektorych widze napis Używa Komunikatora , jest jakis komunikator tu, czy co to oznacza ? Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Komunikator czyli rodzaj prywatnej wiadomości wysyłanej w obrębie forum.https://www.fixitpc.pl/index.php?app=members&module=messaging Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 To prywatna wiadomość czyli PMka albo PW. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Unicornobawiam się,że nie masz racji Masz w profilu pola do wypełnienia:# MSN# .....# ICQ# Yahoo# Jabber# SkypeO te komunikatory chodzi.Pozdr. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Chyba jednak nie Zrób taki test: wejdź do skrzynki PM-ek, poprzeglądaj i bezpośrednio stamtąd otwórz swój profil. Zobaczysz wtedy "używa komunikatora". Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 obawiam się,że nie masz racji Masz w profilu pola do wypełnienia: # MSN # ..... # ICQ # Yahoo # Jabber # Skype O te komunikatory chodzi. Tam są tylko podane numery, aliasy itd. Po kliknięciu w nie zwykle wywoływany jest zewnętrzny komunikator, który został skojarzony w systemie z danym protokołem. Forum nie może śledzić, czy ktoś akurat kilknął w takowy link i skrobie sobie w Skype. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nie masz racji.Kiedy wypełnisz okno,np.Skype swoim nickiem jakiego używasz w tym komunikatorze,jak ja to przykładowo przed chwilą zrobiłem,zapiszesz zmiany,a ktoś kliknie na Twojego nicka na przy ikonce i otworzy go za pomocą tego komunikatora,wtedy połączy się z Tobą,o ile w ogóle używasz Skype'a.Nie wiem czy zrozumiałeś,trochę zagmatwałem http://www.bankfotek.pl/image/651897.jpegPzdr. Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A widzisz tego nie zauważyłem. Ale wyżej jest okno ustawienia statusu. Komunikator raczej oznacza - message- PM czy PW- prywatną wiadomość. Kwestia spolszczenia Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Pzdr. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi