ZakusPL Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam Mam problem. Otóż mam puste okienko "Włącz i wyłącz funkcje systemu windows". Znalazłem ten temat lecz z niego nic nie rozumiem. Czy mógłby mi ktoś z was pomóc i napisać co po kolei robić? Znalazłem w internecie, żeby wpisać regsvr32 jscript.dllregsvr32 nusrmgr.cplregsvr32 /i mshtml.dll w konsoli, lecz tylko pierwszy jest "potwierdzony". Przy dwóch kolejnych wyskakuje błąd Do góry Zgłoś Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Znalazłem ten temat lecz z niego nic nie rozumiem. Czy mógłby mi ktoś z was pomóc i napisać co po kolei robić? Wykonaj weryfikacje plików systemowych start > polecenie uruchom > cmd w oknie konsoli wpisz sfc /scannow Jak skończy sie wryfikacja w okinie konsoli wklej polecenie findstr /c:"[sR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfc.txt & start notepad sfc.txt klik enter na pulpicie powinien pojawić sie plik notatnika, daj go do posta jako załacznik. Odnośnik do komentarza
ZakusPL Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo proszę Może to dlatego, że mam nieoryginalnego windowsa? Kupiłem komputer w sklepie komputerowym. Koleś wziął ode mnie 50 zł za złożenie i zainstalowanie (w domu miałem generalny remont, więc sam tego nie mogłem zrobić). sfc.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi