kamil26547 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Gdy uruchamiam komputer pojawia się komunikat taki jaki napisłem w temacie. Czy to uszkodzony dysk czy mozna ten problem naprawić inaczej? Jeśli chodzi o logi to nie wiem jak je wykonać, bo nie mogę naawet wejść w tryb awaryjny. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To pecet czy lapek? Odnośnik do komentarza
kamil26547 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Laptop Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Problem nie jest związany z infekcją i zostaje przeniesiony do innego działu. Nie podałeś o jakim systemie mowa, co wykonywałeś przed powstaniem problemu (przepinanie urządzeń, instalacje, etc.). Jeśli chodzi o logi, to można podać log FRST wykonany z poziomu środowiska zewnętrznego. Od razu mówię, że mam na uwadze dane takie tak informacje o ilości dysków i podziale na partycje, a nie aspekty infekcji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi