Hajasz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Cześć. Mam taki dziwny problem z dyskiem zewnętrznym a mianowicie przestał być wykrywany na laptopie z systemem Windows 8.1 Nigdy nie było z nim problemów a ów problem pojawił się po przywróceniu systemu na laptopie. W menadżerze urządzeń dysk jest pokazywany prawidłowo ale w sekcji Mój Komputer nie ma go a co z tym się wiąże nie mogę dostać się do zawartości. Mam jeszcze stacjonarny komputer z systemem Windows 7 Ultimate i tam dysk jest pokazywany prawidłowo z pełną zawartością. Czy ktoś wie co mogło się stać, że na Win 8.1 nie mogę go otworzyć ? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pokaż screena z zarządzania dyskami. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Sprawa tamtego dysku rozwiązana ale aby nie zakładać kolejnego takiego tematu inny dysk. Tym razem dysk zewnętrzy po upadku. Jak świadek mówi dysk upadł z ręki na buta a potem na dywan. Dysk system wykrywa ale nie pokazuje żadnych danych (na dysku same filmy). Właściciel pyta czy da się coś odzyskać ? Załączam obrazki z zarządzania dyskami (DYSK I) i CristalDisk. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi