husyt Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Cóż, już dawno się zbierałem z zapytaniem o pomoc,ale dopiero w święta znalazłem czas Otóż od dłuższego czas mój komputer przy pracy w internecie szybko dochodzi do 100% CPU i niesamowicie zwalnia. Okna i karty otwierają się woooolno lub zamraża system na jakiś czas. Próbowałem różnych przeglądarek, ale ciągle jest to samo (no może, przy firefoxie szybciej to następuje). Program Malwarebytes Antymaware nic nie pokazuje, antywirusy też nie, choć jako ciekawostka podam, że demo Shopzilla AntiVirus wykazuje Trojan.Win32.Generic!BT w folderze adwcleaner. To raczej fałszywy alarm. Nie wiem już corobić, odchudziłem komputer z niepotrzebnych programów, a CPU jak się grzeje tak grzeje. link do obrazu z shopzilli: http://wklej.org/id/1567047/ Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie wiem już corobić, odchudziłem komputer z niepotrzebnych programów, a CPU jak się grzeje tak grzeje. Pokaż temperatury procesora z Hwinfo zakładka sensors. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi