lolekglupolek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam. jestem tu od kilku minut nie wiem czy w dobrym miejscu pisze, otóż mój problem polega na tym że od pewnego czasu zauważyłem dziwne rzeczy na laptopie a mianowicie myszka sama się porusza po pulpicie, zostawiam na chwile laptopa wracam a tu otwarty START. Rozmawiałem ze znajomym i mówił żebym użył Combofixa i na tym forum poprosił o analize pliku log. czy ktoś jest mi w stanie pomóc ? system mój to windows 7 64-bitowy. Pozdrawiam i prosze o pomoc log.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Na temat używania ComboFix: KLIK. Proszę dostarcz raporty z FRST. od pewnego czasu zauważyłem dziwne rzeczy na laptopie a mianowicie myszka sama się porusza po pulpicie, zostawiam na chwile laptopa wracam a tu otwarty START Myszka optyczna? Jeśli tak, to jaki rodzaj podkładki jest (jakieś wzorzyste chaotyczne powierzchnie zamiast jednolitego koloru)? Odnośnik do komentarza
lolekglupolek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 tak optyczna wymieniona na nową bo myślałem że optyka w starej siadła :/ ale dalej to samo. płaska czysto czarna podkładka. już się biore za ten raport mam nadzieje ze się szybko uporam bo się na tym nie znam. dodaje raport FRST FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
lolekglupolek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 czy mogę liczyć na pomoc? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi