teckin Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, System to Windows 7 64 bit. Normalnie się uruchamia, jednak nie ma Internetu. Internet podłączony bezpośrednio do pc po kablu z routera. Na pozostałych dwóch sprzętach działa bez problemu przez wifi. Próbowałem resetować protokół TCP_IP, przeskanowałem Adw Cleanerem oraz Malware Anti-Malware i nic nie pomogło. Proszę o pomoc. Logi FRST Addition.txtFRST.txtShortcut.txt Logi GMER GMER log.txt Logi OTL Extras.TxtOTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Objaśnij mi na początek tę część tytułu, bo nigdzie więcej o tym nie wspominasz: "Wirus policja". Gdzie to widzisz / widziałeś i co robiłeś pod tym kątem. W podanych raportach nie ma oznak infekcji, tylko widać odczyty na temat problematycznych urządzeń: ==================== Faulty Device Manager Devices ============= Name: Realtek PCIe GBE Family Controller Description: Realtek PCIe GBE Family Controller Class Guid: {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318} Manufacturer: Realtek Service: RTL8167 Problem: : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Resolution: Update the driver Name: Description: Class Guid: Manufacturer: Service: Problem: : The drivers for this device are not installed. (Code 28) Resolution: To install the drivers for this device, click "Update Driver", which starts the Hardware Update wizard. Name: Kontroler magistrali zarządzania systemem Description: Kontroler magistrali zarządzania systemem Class Guid: Manufacturer: Service: Problem: : The drivers for this device are not installed. (Code 28) Resolution: To install the drivers for this device, click "Update Driver", which starts the Hardware Update wizard. Odnośnik do komentarza
teckin Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzięki za wskazówki, po sprawdzeniu i wgraniu sterowników pomogło Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie objaśniłeś mi nadal tajemniczego wątku "Wirus policja" = o co Ci chodzi z tym? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi